Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8.30 - 17 hod)
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.09.2021
Jaká je cena přestavby a který typ motoru či umístění akumulátoru je pro mě vhodný?
Častá otázka, která zajímá snad každého, kdo třeba pouze o přestavbě uvažuje. Jak to tedy je? Článek již nyní na blogu eva-battery.cz. číst celé
07.06.2021
Ceny jdou bohužel nahoru - situace červen
Jak už jsme vás informvali dříve, ceny komponent i elektrokol jdou s jejich kritickým nedostatkem neustále nahoru. Jaká je aktuální situace v červnu?E... číst celé
18.05.2021
Nový akumulátor s ultra velkou kapacitou pro 36V
Na základě poptávky zákazníků jsme připravili pro 36V systémy nosičový akumulátor s opravdu obrovskou kapacitou a předpokládaným dojezdem 200Km+. Více... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Společnost E-POHONY Šikula s.r.o., se sídlem Kukýrna 896, IČ 29203155, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 65381 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Přepravní služba Česká Pošta a.s., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Přepravní služba PPL CZ s.r.o., K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
    • Přepravní služba Geis CZ s.r.o., Zemská 211/I, 33701 Ejpovice
    • Přepravní služba Direct Parcel Distribution CZ s.r.o., se sídlem Říčany u Prahy, Modletice 135, PSČ 25101
    • Přepravní služba Frogman s.r.o. (Poštabezhranic), se sídlem Zlín-Malenovice, Komenského 25, PSČ 763 02 
    • Bilanční a účetní kancelář, spol. s r.o., Bezručova 21, 666 01 Tišnov
    • Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2 Ireland
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.