Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pa, 8.30 - 17 hod)
0 ks
za Kč 0,00
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.05.2019
Přidáváme do nabídky elektrokola Lectron
Rozšiřujeme nabídku hotových elektrokol o značku Lectron, která se montuje v Brně. Tato kola mají velice zajímavý poměr ceny k výbavě a užitné hodnotě... číst celé
03.05.2019
Akumulátory Shark a Brillance nyní s rychlonabíjecím konektorem v základu
Všechny nové akumulátory Shark a Brillance nyní osazujeme standardně zlaceným konektorem ST-3pin, který umožňuje rychlonabíjení až 5A (technicky 10A).... číst celé
23.10.2018
BASE 250W kity nyní možno i s LCD displejem!
Oblíbený základní kit BASE 250W/36V jsme doplnili o verzi s LCD displejem. Ten umožňuje získat množství dalších funkcí a zobrazuje spoustu důležitých ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Přijďte si projet naše motory a prodávaná kola osobně!

Tišnov:

Zku??ebn?­ kolo Merida Matts - 250W/36V 8FUN

E-bike s 8FUN 250W/36V středovým motorem, Aku Shark

 

E-bike s 8FUN 750W/48V středovým motorem + gear senzor

Stačí zavolat:

Pevná Tišnov: 530 330 785
Mobil Tišnov:
 778 405 724

nebo napsat:

info@e-pohon.cz

a domluvit si projížďku elektrokola přímo u nás v Tišnově.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

     

    1. Udělujete tímto souhlas fi. E-POHONY Šikula s.r.o., se sídlem Kukýrna 896, Tišnov, IČ 29203155, zapsaná u KS v Brně , oddíl C, vložka 65381 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní);

    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování).

     

    1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

      1. marketingového zpracování vašich nákupních preferencí.

      2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.

     

    1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

      1. marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte.

      2. personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte.

     

    1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice;

      2. Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA;

      3. Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;

      4. Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR;

     

    1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

    2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí vpatičce webu nebo zasláním emailu.

     

    1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu.

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii,

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost,

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování,

    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.