Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

      Elektrokola, baterie, sety na přestavbu... 

Přijďte si projet naše motory a prodávaná kola osobně!

Tišnov:

Elektrokolo krosov?© Apache Matto MX lady 13 Ah Ä?ern?? 2018
E-bike s Bafang MaxDrive 250W/36V motor, Aku rámový

Zku??ebn?­ kolo Merida Matts - 250W/36V 8FUN

E-bike s 8FUN 250W/36V středovým motorem, Aku Shark

 

E-bike s 8FUN 750W/48V středovým motorem + gear senzor

 

Stačí zavolat:

Pevná Tišnov: 530 330 785
Mobil Tišnov:
 778 405 724

 

nebo napsat:

info@e-pohon.cz

a domluvit si projížďku elektrokola přímo u nás v Tišnově.


 

Podporuje mojeID

NOVINKY

arr3Skladem Totem Falcon s českým motorem COMP!Právě jsme naskladnili skvělé české elektrokolo TOTEM FALCON, které vystupuje z řady hned několika... arr3Velké letní slevy na elektrokola Apache!Nepřehlédněte, Apache rozjel letní slevy svých elektrokol a některým modelům se za novou cenu už... arr3V nabídce odolné zámky ABUSPro ty, kteří chtějí svoje elektrokolo skutečně ochránit před nenechavci jsme přidali do nabídky...

ZBOŽÍ V AKCI

KONTAKTY

E-POHONY Šikula s.r.o.
Janáčkova 513, 666 01 Tišnov
+420 530 330 785
tel: +420 778 405 724
info(a)e-pohon.cz
IČ: 292 03 155
Provozní doba: 8:30-17:00

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě E-POHONY Šikula s.r.o., se sídlem Kukýrna 896, IČ 29203155, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 65381 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů