Konverzní kit 8FUN 250W - středový s aku do rámu

Konverzní kit 8FUN 250W - středový s aku do rámu
Kód produktu: KON250STRDTB

Převratný středový motor 8FUN 250W, který změnil svět přestaveb kol na elektropohon v kombinaci se špičkovými Li-ion akumulátory pro montáž do rámu na místo úchytu pro cykloláhev. Vyberte si z pestré palety doplňků a příslušenství.

Celý popis

Popis produktu

Nakonfigurujte si svůj přestavbový kit se středovým motorem přesně podle svých potřeb.

Na výběr máte hned z několika kapacit aku do rámu od 11,6Ah po 31,5Ah. Součástí jsou všechny díly pohonu, které budete při přestavbě na elektrokolo potřebovat. Montáž je přitom tak snadná, že ji zvládne doslova každý zručnější člověk.

Díky kombinaci těchto komponent získáte moderní elektrokolo s perfektním vyvážením, které se může směle rovnat systémům, založeným na středových motorech Bosch. Taková kola ale cenově začínají na cca 60 000Kč, s naším systémem si podobný komfort užijete za mnohem dostupnější cenu.

Poznámka k dojezdu:
Uváděné dojezdy na jednotlivé kapacity jsou orientační, ale reálné - průměrné při cca 50% příšlapu jezdce. Nevěřte marketingovým proklamacím u některých dodavatelů s nereálně velkými dojezdy. Spoléhají na to, že když má kolo šlapátka, má vlastně prakticky neomezený dojezd...takže jejich údaje nejsou vyložená lež. Je to dost podobné s udávanou a reálnou spotřebou u aut.

Tento zvýhodněný komplet prodáváme v různých variantách podle kapacity akumulátoru, aby si každý mohl vybrat dle svých potřeb. Verzi si nakonfigurujte vedle obrázku produktu.

Můžete vybrat také různé displeje. ZDE najdete jejich porovnání.

Standardně se dodává bez senzoru řazení, ale vřele doporučujeme tento senzor k systému pořídit. Funguje jako automatická spojka, tzn. při řazení převodů automaticky na okamžik odpojí motor, aby bylo možné přeřadit bez poškozování přehazovačky tahem motoru. Stejného efektu lze docílit i manuálně, jde jen o komfort. Pokud chcete zachovat se senzorem také odpojování obou brzdových páček, objednávejte variantu s rozbočovačem.

Oproti fabrickým elektrokolům lze také přidat několik typů akcelerační páčky, případně doplnit brzdové páky s odpojovači.

Při kombinaci komponent byl kladen důraz také na co nejnižší hmotnost. Celková přidaná hmotnost na kole činí cca 7 Kg (u 11,6Ah aku)!

Vhodné pro pánské rámy (kvůli prostoru pro akumulátor).

Parametry produktu

Výrobce:E-POHON