Konverzní kit 250W - BASE s akumulátorem do rámu

  • Nejprodávanější
Konverzní kit 250W - BASE s akumulátorem do rámu
Kód produktu: KBASE02

Komplet osvědčeného 250W motoru, vypleteného do značkového ráfku Remerx zvolené velikosti, a našeho špičkového akumulátoru pro montáž do rámu kola. S oblíbenou řídící jednotkou BASE. Součástí je nabíječka a příšlapový senzor (určen pro montáž na pravou stranu středu šlapátek, při montáži na levou stranu je zapotřebí použití držáku pro PAS senzor). K přestavbě tedy už žádné další komponenty nebudete potřebovat.

Celý popis

Popis produktu

Nakonfigurujte si sadu s motorem a jednotkou BASE přesně podle svých potřeb!

Tato sestava je vhodná pro zákazníky, kteří hledají na montáž snadné, kompaktní a poměrně hmotnostně lehké řešení přestavby na elektrokolo. Přední nebo zadní 250W bezkartáčový eletromotor je opatřený volnoběžkou, takže pokud není zrovna využíván, nijak jezdce nepřibržďuje. Jeho dopomoc do kopců je až tak výrazná, že se ani do větších kopců nezadýcháte (samozřejmě pokud nebudete sami chtít).

Ideální elektropohon pro cyklisty všeho věku, kteří z nějakého důvodu už potřebují při jízdě pomoci a více se při projížďce kochat, než trápit.

Široká škála akumulátorů do rámu od kompaktního Shark 11,6Ah po ultimátní Elephant 31,5Ah. Jeho umístění uvnitř rámu poskytuje nejlepší možné vyvážení kola a tedy nejlepší jízdní vlastnosti.

Vyberte si také nabíječku s rychlostí nabíjení podle vašich představ. Li-ion akumulátory netrpí žádným paměťovým efektem, takže ho lze dobíjet kdykoliv, třeba po každé jízdě, nebo i jen částečně. Akumulátor lze velmi snadno z kola sejmout (při přepravě, skladování atd.)

Použitá 15A jednotka BASE je velmi agilní a robustní. Lze k ní objednat speciální plastový box na sedlovkovou trubku, ve kterém je dobře na rámu chráněna. PAS senzor zabírá velmi jemně.

Vyberte si také z několika displejů, od základního LED displeje po velký barevný LCD displej.

Také si můžete navolit jako dodatečné příslušenství brzdové páky s odpojovači  (z hlediska funkčnosti nejsou nutné) nebo různé typy akcelerační páčky. U páčky je třeba zvážit, kde bude kolo provozováno, protože její použití není s souladu s normou EN15194. 

Podmínky instalace kompletu:

Komplet lze namontovat na všechna běžná jízdní kola s průměrem ráfků 20", 24", 26", 27,5" nebo 28" a 29". Ližina úchytu akumulátoru se montuje místo cykloláhve. Pokud nejsou nýty pro cykloláhev dostatečně robustní, je vhodné přidat ještě třetí nýt nebo ližinu pojistit kovovými stahovacími pásky.

Parametry produktu

Výrobce:E-POHON